skip to Main Content

Thënie 320

Përkufizime optimiste për jetën

“Edhe nata më e errët do të përfundojë një moment dhe dielli do të lindë”.
Victor Hugo

“Nuk je kurrë shumë vonë për të arritur një qëllim, për të realizuar një ëndërr”.
CS Lewis

“Jetën e bën më të ëmbël fakti që jetohet vetëm një herë”.
Emily Dickinson

“Të gjithë jemi në një hendek, por disa nga ne janë duke parë yjet”.
Oscar Wilde

“Jeta është pasqyrë: nëse i vrenjtesh, ta kthen mbrapsht; nëse i buzëqesh të kthen përshëndetjen.
William Makepeace Thackeray

“I vetmi vendim i rëndësishëm është se çfarë duhet të bëjmë me kohën që na është dhënë”.
JRR Tolkien

“Mjaft u shqetësuat se mos qytetërimi mbaron sot, në Australi ka mbërritur e nesërmja”.
Charles Monroe Schulz