skip to Main Content

Thënie 321

“Mjafton leximi i pak rreshtave të një libri dhe dëgjon zërin e dikujt tjetër, që ndoshta nuk jeton prej njëmijë vjetësh. Të lexosh do të thotë të udhëtosh në kohë”.
– Karl Sagan