skip to Main Content

Thënie 347

“Njerëzit flasin ndonjëherë për mizorinë “kafshërore” të njeriut, por kjo është tmerrësisht e padrejtë dhe fyese për kafshët, pasi asnjë kafshë nuk do të ishte kurrë kaq mizore sa njeriu, kaq dinakërisht, kaq artistikisht mizore”
Fjodor Dostojevski