skip to Main Content

Rumi

12654352_1009352945769674_5989880263136089440_n

Dimri bie në ne
që pranvera të sjell një lindje të re.

Qaj lotët!
Lejo përmallimin!
Mallëngjimi sjell dorëzimin
dhe nga thellë një dëshirë të bëhesh i lirë,,,

Rumi