skip to Main Content

Buzë lumit Piedra, u ula dhe qava… Paulo Coelho dhe një histori speciale

Screen Shot 2016-02-26 at 13.31.34

Nga Paulo Coelho, autori i bestsellerit ndërkombëtar, Alkimisti, vjen një histori prekëse, thellësisht poetike që reflekton thellësinë e dashurisë dhe jetës.Screen Shot 2016-02-26 at 13.35.34

Rrallëherë ndodh që dashuria në adoleshencë të arrijë potencialin e plotë, po cfarë ndodh kur dy të dashuruar ribashkohen pas njëmbëdhjetë vitesh? Koha e ka transformuar Pilarin në një grua të fortë dhe të pavarur, ndërkohë që miku i saj i devotshëm i fëmijërisë është rritur dhe është bërë një udhëheqës shpirtëror i pashëm dhe karizmatik. Ajo ka mësuar mirë se si të fshehë ndjenjat e saj… dhe ai është kthyer tek feja, si një vend për t’u mbrojtur prej konflikteve të brendshëm.

Tani janë edhe një herë bashkë, të nisur në një udhëtim të mbushur me vështirësi, teksa demonët e varrosur prej kohësh dhe pakënaqësitë ridalin në sipërfaqe, pas më shumë se një dekade. Por në një fshat të vogël në Pirenejtë francezë, në brigjet e Lumit Piedra, një marrëdhënie shumë speciale do të riekzaminohet në dritën e pikëpyetjeve më të mëdha të jetës./bota.al

Klikoni këtu për ta bërë tuajin

Leave a Reply