skip to Main Content

Dostojevski

10524587_1013998828638419_566423495076804345_n

“Bukuria është misterioze dhe e tmerrshme në të njëjtën kohë. E mira dhe e keqja luftojnë në të dhe shesh-luftimi është zemra e një burri”.
– Dostojevski, i cili ndërroi jetë më 9 shkurt 1881.