skip to Main Content

Jeta që kam

12694659_1016776671693968_8012129003112812220_o

Jeta që kam

Jeta që kam
Është gjithçka kam
Dhe jeta që kam
Është e jotja.

Dashuria që ndiej
Për jetën që kam
Është e jotja, e jotja, e jotja…

Një sy gjumë të marr,
Pak pushim të bëj
Vdekja veç një pauzë do jetë.
Paqja e viteve të mia
Ndër barin e gjelbër të gjatë,
Do jetë e jotja, e jotja, e jotja…