skip to Main Content

Tama dhe Kama – Legjenda vietnameze

Tama dhe Kama janë disa legjenda dhe gojëdhëna të bukura vietnameze të botuara në vitin 1959.

Ju ftojmë ti shfletoni online. Nuk do të ngeleni të zhgënjyer!