skip to Main Content

Thënie 384

“Dashuria nuk ka vdekje natyrale. Ajo vdes sepse ne nuk dimë ta ushqejmë; vdes nga verbëria; gabimet dhe tradhtitë; vdes nga sëmundjet dhe plagët; vdes nga lodhja e përçmimi”.
― Anaïs Nin