skip to Main Content

Thënie 387

E vetmja gjë që nuk ka zgjidhje është vdekja.
Gezoje jetën, sepse është shumë e shkurtër.
Dhe mbaj mend: përpara se të diskutosh, merr frymë thellë; përpara se të flasësh, dëgjo; përpara se të kritikosh, analizo; përpara se të shkruash mendo; përpara se të lëndosh ndiej dhimbjen; përpara se të dorëzohesh lufto; përpara se të vdesësh, jeto!

Shekspir