skip to Main Content

Thënie 388

Nëse njeriu nuk ndien as kënaqësi, as dhimbje,
Nuk ndien as gaz, as hidhërim, as shpresë…
Një gjë po jua them me ndershmëri dhe bindje,
Lëreni të vdesë…

Dritëro Agolli