skip to Main Content

Thënie 390

Dashuria dhe dëshira janë dy gjëra të ndryshme: jo gjithçka që duam mund ta dëshirojmë dhe jo gjithçka që e dëshirojmë mund ta duam.
– Miguel de Cervantes