skip to Main Content

Udhë – Jutta Ahlemann

12662454_1014742535230715_5866502030212698311_n

Udhë

Mos u çapit udhëve
të lëmuara!
Shkel nëpër rrugë
të cilat ende askush s´i ka shkelur,
që prapa të lësh gjurmë
dhe jo pluhur.
Jutta Ahlemann