skip to Main Content

Vjen në shqip bestseller i The New York Times “Ekstra Virgjëria – Bota Madhështore dhe Skandaloze e Vajit të Ullirit”

12509648_1002026916503050_2297093853227797314_n

Bestseller i përkthyer mjeshtërisht dhe ofruar te ju Falas! Mundësuar nga USAID Albania dhe AAC Lushnje!

“Ekonomikisht, mashtrimi gjen gjithnjë rrugë. Shto 2 ose 3 përqind vaj vegjetal tek vaji i ullirit ekstra të virgjër, i cili shitet dy ose tre herë më shumë, dhe bëni para me thasë.” Ajo tregon historinë moderne të mashtrimit me vajin me përmendjen e emrave, datave dhe vendeve…

Botimeshqip.com ju njofton me kënaqësi që ju mund ta merrni FALAS këtë  libër të përkthyer me mjeshtëri në shqip nga Fjorentina Jorgji, botuar nga shtëpia botuese “Bota Shqiptare” dhe mundësuar nga USAID/Albania dhe AAC Lushnje

vaji ullirit

Ju mund ta porosisni librin në linkun: Kliko këtu

Libri është falas! Ju duhet të paguani vetëm vlerën e transportit.

Për më shumë informacion na kontaktoni në admin@botimeshqip.com ose telefononi në +355 4 450 5000.

Ju mund të shfletoni online pjesë nga libri në linkun: Kliko këtu