skip to Main Content

A e dini?

A e dini?
Franz Kafka nuk arriti kurrë të përfundonte asnjë nga veprat e tij. Gjatë gjithë jetës, Kafka i çonte dorëshkrimet afër fundit, pa i mbyllur. Dhe në fakt, para se të vdiste ai ia la amanet mikut të tij, Max Brod, që t’i digjte dorëshkrimet. Falë Zotit, Brod nuk e mbajti fjalën!