skip to Main Content

Historia e Sibah Dettarit – versioni origjinal botim i vitit 1925

Po ju ofrojmë të dixhitalizuar këtë vepër të rrallë, botim të vitit 1925. Në kopertinën e tij do të lexoni:

Historië e Sebah Dettarit
Shkruarë ndë gjuhët arabisht
prej të diturit
Dervish Ebubeqi

Shqipëruar prej Th.Avramit

Shtyp. dhe Libraria Dhori Koti

Korçë

Ju urojmë një shfletim të këndshëm!