skip to Main Content

A mund ta mbytësh mallin me verë?

12671709_1036155443089424_3173689525895356676_o

A mund ta mbytësh
mallin me verë?
T’i zësh frymën me një copë tortë
dëshirës drithëruese?
Mungesën ta qetosh
me një blerje të detyruar?
Dhe boshllëkun ta mbushësh me punë?

E kam provuar unë…
Nuk mundesh!
Sigrid Burger