skip to Main Content

Poezi

12440290_1036910856347216_8978374205169007544_o

Po edhe sikur ditët të binin
në humnerën e netëve,
përsëri, prapë ka një pus
ku prehet qetësia.

Dhe duhet të ulesh
buzë errësirës
dhe me durim të peshkosh
dritën që bie atje.

P. Neruda