skip to Main Content

Sikur të isha djalë

12801277_1025779927460309_7973234970921572909_n

“Sikur të isha djalë do t’i tregojsha botës mbarë se dora që përkund djepin është dora që përkund fatin e njerëzisë. Por mjerisht jam vajzë dhe si e tillë s’mundem me e nxjerrë zanin…”
Haki Stermilli