skip to Main Content

Thënie 330

“Jam shumë e zgjuar, kërkuese dhe e zonja për të lejuar ditë të marrë në dorë jetën time. Askush nuk më njeh ose më do plotësisht. Kam vetëm veten time.”
Simone de Beauvoir