skip to Main Content

Thënie 373

“Pakujdesia është hakmarrja e një burri ndaj gruas së tij. Ai ndjen se nuk çmohet sa duhet, ndaj rrezikon të shkatërrojë veten”
― D.H. Lawrence, “Bij dhe dashnorë”