skip to Main Content

Ditë me shi

Ditë me shi

Dita është e ftohtë, e errët, e trishtuar,
Bie shi dhe era nuk është kurrë e qetë,
Hardhia kapet pas murit të shkretuar,
Në çdo shkulm ere, gjethet bien lehtë…

Mos u qaj më, zemër e trishtuar, e mjerë,
Pas reve dielli vazhdon të shkëlqejë,
Fati yt është fati i të gjithëve,
në çdo jetë pak shi do të bjerë.

Henry Longfellow

14372057_1204919092879724_4514112212098626058_o