skip to Main Content

10 librat për luftën që duhet t`i lexoni

screen-shot-2016-11-16-at-16-53-48

Të lexosh libra, nënkupton ta pasurosh mendjen me njohuri të reja për çështje të ndryshme.

Lufta është diçka në të cilën çdo vend është përfshirë. Disa për të mbrojtur atë që ju takon, e disa të tjerë për të marr diçka nga dikush.

Ekziston një thënie “Historia që harrohet përsëritet”, prandaj duhet lexuar shumë libra mbi luftën që të mos lejohet përsëritja e historisë.

Këta janë disa nga librat më të lexuar dhe më të preferuarit për luftën, të cilët jua rekomandojmë t`i lexoni.

“Asgjë të re nga fronti I perëndimit” – Erih Maria Remark

“Hajdutja e librave” – Markus Zusak

“Lufta dhe paqja” – Leo Tolstoy

“Gjuetari i balonave” – Khalid Hosseini

“Njëmijë diej vezullues” – Khalid Hosseini

“Kur fryn era” – Raymond Brigs

“Ditari i Anna Frank”

“Arti i Luftës” – Sun Tzu

“Gjeneralët vdesin ne shtrat” – Çarles Yale Harrison

“Iliada” – Homeri

Leave a Reply