skip to Main Content

Receta e Mark Aurelit për të nisur një ditë të mirë

marcusaurelius

Kur zgjoheni në mëngjes kujtojini gjithmonë vetes: Njerëzit me të cilët do të kem të bëj sot janë arrogantë, të pabesë, mosmirënjohës, xhelozë. Ata janë të tillë sepse nuk janë në gjendje të bëjnë dallimin mes të keqes dhe të mirës.
Ju nuk jeni i tillë. Ju e keni parë bukurinë e të mirës dhe shëmtinë e së keqes. Askush nuk mund t’ju përfshijë në shëmti, as nuk mund t’ju bëjë të zemëruar.