skip to Main Content

Mbeta bosh

Mbeta bosh…
U zbraza nga perrenjte e loteve
Qe gurgullonin neper kraharor
E me permbytnin shpirtin…

Mbeta bosh…
U zbraza nga i nxehti i mallit
Qe pervelonte si dielli
Dhe plaget e hapura po i le te mbyllen…

Mbeta bosh…
U zbraza nga shpresat e medha
Pashe luftetare te dorezuar
Dhe shpetimtare qe s’erdhen kurre…

Mbeta bosh….
Me dy krahe te dobet, te mbeshtjelle rreth vetes
Teksa perrenjte po derdhen mbi faqe
Ne humneren time po bie shi…

Anisa Orhanllari