skip to Main Content

“Një shëtitje e paharrueshme” nga Nicholas Sparks. Libri që mbetet gjatë në mendje për thëniet e tij fantastike

“Dashuria është si era, ti nuk e sheh, por e ndjen atë”.

“Pa vuajtje, nuk do të kishte mëshirë”.

“Ka momente kur dua ta kthej kohën pas dhe të largoj gjithë trishtimin, por kam frikën se nëse e bëj, me trishtimin do të largohen edhe momentet e bukura”.

“Fillimisht do të qeshësh, pastaj do të qash. Mos thuaj që nuk të lajmërova”.

“Problemi nuk është të kuptosh se ku po shkon, por se çfarë do të bësh nëse mbërrin atje ku dëshiron”.

“Dashuria është përherë e duruar dhe e mirë. Ajo nuk është xheloze. Nuk është kurrë e ashper apo egoiste. Dashuria nuk gëzohet me mëkatet e të tjerëve, por ngrihet mbi të vërtetën. Është përherë e gatshme të falë, të besojë, të shpresojë dhe të presë çdo gjë që vjen”.

“Mrekullitë ekzistojnë”.

“Nëse e kalon gjithë besimin tek Zoti, do të jesh në rrugën e duhur në fund”.

“Ajo që ka vlerë, është se kush qëndron pranë teje dhe kush është i gatshëm të ngrihet për dashurinë, ndërkohë që gjithçka duket e pamundur”.

“Nëse njerëzit nuk të pëlqejnë, ose mendojnë se je i/e çuditshëm, atëherë ky është problemi i tyre, jo yti”.

Leave a Reply