skip to Main Content

Nga “Lulet e mollës” te “Saga e Forsajtëve”, Xhon Galsuorthi në gjashtë fjali

1. Jeta zgjedh muzikën, ne thjesht kërcejmë.

2. Dashuria nuk njeh moshë, as kufij dhe as vdekje.

3. Nëse nuk mendon për të ardhmen nuk mund të kesh një të tillë.

4. Sytë tregojnë atë që je. Gjuha tregon atë do bëhesh.

5. Tragjedia më e madhe në jetë është pamundësia për të ndryshuar ato që ke bërë.

6. Drejtësia është një makinë që mjafton ta nisësh se pastaj ecën vetë.