skip to Main Content

Pa titull

Me kalimin e viteve njeriu bën dallimin mes “mbajtjes përdore” dhe “lidhjes për shpirt”.Njeriu mëson se dashuri nuk do të thotë “të flesh me dikë ” dhe se të kesh dikë pranë, nuk do të thotë “siguri”.
Me kalimin e viteve njeriu mëson se puthjet nuk janë marrëveshje dhe dhuratat nuk janë premtime.Njeriu pranon rëniet, duke mbajtur kokën lart dhe sytë hapur. Mëson të ndërtojë udhëzat e tij sot për sot, sepse themeli i të nesërmes nuk është aq i sigurt për plane. Ndërsa e ardhmja shfaqet në dhjetra variante, që shpesh të lenë në mes të rrugës….
Edda