skip to Main Content

Veshje të frymëzuara nga kopertina librash të njohur

Përfundimisht, Instagrami është fantastik!

Iniciativa më e fundit në formën  një konkursi titullohet: Vishu si libër! Fotot e dërguara janë interesante dhe tepër argëtuese.

Ndiqni galerinë e fotove për të parë disa nga veshjet e frymëzuara nga kopertina të ndryshme librash.

Dhe nëse ju duket po aq interesante sa neve, na shkruani cilin libër do të kishit zgjedhur ju për ta stampuar në veshje.

The Handmaid’s Tale – Margaret Atwood

 

The Assassin’s Blade – Sarah J. Maas

These Broken Stars – Amie Kaufman dhe Meagan Spooner

Alice’s Adventures in Wonderland – Lewis Carroll

Wuthering Heights – Emily Bronte

The Book Thief – Markus Zusak

The Girl on the Train – Paula Hawkins