skip to Main Content

Brezi im

             

Poezi nga Jonida Beqo

 Brezi im

Rrëkëllehet dielli i mykur mbi thashetheme

bordurash…

zhvirgjëri e trembur, kallur në profilaktike,

ndaj kukuvajkës së moralit qëndron pa frikë.

Baballarët çirren xhelozë në shtëpi,

për kohën që shtriqet në liri të paskaj…

Lirinë- që e patën veç një ëndërr të lirë

dhe nuk e ditën ç’shije të athtë,

paska pasur kjo Evë në gji…

Leave a Reply