skip to Main Content

Harroje

Harroje dashurinë, ajo të lëndon.

Ndaloje lotin, ka kohë që pikon.

Shumë larg nga këtu,shtyje ti mërzinë

Mendoje lumturinë, harroje vetminë.

 

Do shfaqet herët apo vonë

Një njeri që me zemër të do.

Dikush që me shpirt të respekton

Dhe të mirën ta dëshiron.

 

Po,po patjetër do shfaqet në jetë

Dashuria e vërtetë.

Kurrë vonë s’do të jetë

Gjithmonë kohë do ketë.

 

Ne për njëri-tjetrin kemi lindur

Për këtë jam e bindur.

Kemi vetëm një KRIJUES

Gjithë do t’i jemi falënderues.

 

Valëza Fusha