skip to Main Content

Jetoje jetën dhe fokusohu te pozitivja! Disa këshilla për ta nisur javën mbarë

Nëse do që të jesh i lumtur, fokusohu në gjërat që do të të ndihmojnë të jesh pozitiv. Një sjellje pozitive mund të bëjë më shumë sesa të ndihesh mirë, mund të të ndryshojë jetën.

 

”Mbaje fytyrën përballë dritës së diellit dhe nuk do ta shohësh kurrë hijen”.

— Helen Keller.

 

“E djeshmja nuk është më e jona për ta ndryshuar, por të nesërmen mund ta fitojmë ose humbim”.

— Lyndon B. Johnson

 

“Pesimizmi të çon drejt dobësisë, optimizmi drejt pushtetit”.

— William James

 

“Ka dy mënyra për të shpërndarë dritë: të jesh kandili ose pasqyra që e reflekton atë”. 

– Edith Wharton

 

“Optimizmi është besimi që të çon drejt suksesit; asgjë nuk mund të bëhet pa shpresë”.

Helen Keller