skip to Main Content

“Sa keq!” Poezia e trishtë për jetën…

Me ndjenja jemi se jemi njerëz,
dëshirojmë të ndjehemi mirë,
por, keqas i ngjajme mizerjes,
kur mbi fatkeqësite ë tjetrit ,
ndiejme lumturinë…

 

Nëse, o njeri, nuk bën dot mirë,
së paku, përpiqu të mos bësh keq,
gjeju pranë tjetrit, në diten e ligë,
se ndofta nesër, nëvojë ti do kesh…

Sa keq, nëse këtë s’e ke mësuar,
dhe më keq nëse e di e se s’reflekton,
jam i sigurt keqas je më i pësuar,
Jeta është një rrotë ns pozicion ndërrim. …

 

Leave a Reply