skip to Main Content

Kur stuhia të ketë kaluar, me shumë mundësi nuk do të kesh idenë më të vogël se si ia dole ta kapërceje dhe të mbijetoje. Madje, mbase nuk do të jesh i sigurt nëse ka kaluar vërtet. Por për një gjë nuk ka asnjë dyshim: pas qetësimit të stuhisë nuk do të jesh më i njëjti.

-Haruki Murakami