skip to Main Content

“Jeta është një shfaqje teatrale pa prova gjenerale” – Çarli Çaplin mbi rëndësinë e të jetuarit çdo moment

Do të të kritikojnë gjithmonë, do të flasin keq për ty dhe vështirë se do të takosh ndokënd që do të të pëlqejë për atë që je.

Ndaj, jeto, bëj çfarë të thotë zemra. Jeta është një shfaqje teatrale pa prova gjenerale. Qesh, këndo, kërce, jeto intensivisht çdo ditë, para se kjo shfaqje të përfundojë pa duartrokitje.