skip to Main Content

Rregullat për një jetë të (pa)shëndetshme – Charles Bukowski

Duhani: Për sa kohë një burrë ka verë dhe cigare me shumicë, mund t’ia dalë gjithçkaje.

Alkooli: Alkooli është një nga gjërat më të jashtëzakonshme në këtë botë, përveç meje.

Shëndeti: Disa njerëz nuk çmenden kurrë! Sa të mërzitshëm duhet të jenë!

Gjumi: Shpesh, gjumi është i vetmi shpëtim.

Pozitiviteti: Ne nuk mund ta ndryshojmë të vërtetën, por e vërteta mund të na ndryshojë neve.

Edukimi: Problemi me botën është se njerëzit inteligjentë janë plot dyshime dhe budallenjtë plot vetëbesim.

Fëmijëria: Nuk mendoj se isha një fëmijë normal. Momentet e mia më të lumtura ishin kur mbetesha vetëm në shtëpi të shtunën.

Jeta: Duhet të vdesësh disa herë para se të jetosh vërtet.

Romanca: Nëse ke aftësinë për të dashuruar, duaj veten tënde të parin.

Moda: Stili është përgjigjja ndaj gjithçkaje…

Përgatiti: Elona Qose