Informacione

Libra te rinj

 • Indeksi mesatar i lumturisë
  Indeksi mesatar i lumturisë

  Ky roman trajton çështjen e vjetër të lumturisë, të arsyeve për të qenë...

  800 L
 • Zjarr dhe tërbim
  Zjarr dhe tërbim

  Një libër i quajtur si fenomeni i botimeve të vitit 2018. Prapaskena të...

  1,200 L
 • Thjesht nje histori dashurie
  Thjesht nje histori dashurie

  Pesë vjet më parë Ejdën Tejlëri u largua nga Nju Jorku, hipur në koçinë...

  1,200 L
 • Beti, tregime të zgjedhura
  Beti, tregime të zgjedhura

  Përmbledhja me tregime të zgjedhura nga autorë të shquar, si: Alice...

  1,000 L
 • Kufiri
  Kufiri

  Ajo fjalë shënjon një vijë prej kilometrash të gjatë dhe vite të trashë....

  800 L
 • Origjina
  Origjina

  KUSHDO TË JENI,ÇFARËDO TË BESONI,GJITHÇKA ËSHTË GATI TË NDRYSHOJË....

  1,600 L

Me oferte

Nuk ka libra me oferte ne kete moment
Folklorë, proverba, aforizma

Në këtë kategori do mund të gjeni libra të ndryshëm nga folklori, proverba dhe aforizma të shkruar nga autorë të huaj dhe shqiptarë.

Folklorë, proverba, aforizma Ka 44 libra.

per faqe
Duke shfaqur 1 - 12 nga 44
Duke shfaqur 1 - 12 nga 44