Informacione

Libra te rinj

 • Kadare dhe regjimi komunist
  Kadare dhe regjimi komunist

  Ky është një libër për të kuptuar thelbësisht marrëdhëniet tejet të...

  1,500 L
 • Rojtari i padukshëm
  Rojtari i padukshëm

  Një thriller psikologjik që ka patur një sukses të jashtëzakonshëm në...

  1,100 L
 • Nga fillimi në fund - Volumi 1
  Nga fillimi në fund - Volumi 1

  Ky libër përfshin: Rënia e zgjedhjeve/ Vera e përjetshme/Uncivil War-...

  1,500 L
 • Vreshti i Anxhelikës
  Vreshti i Anxhelikës

  Në librin “Vreshti i Anxhelikës” rrëfehet historia e mrekullueshme e një...

  1,200 L
 • Shuma e ditëve
  Shuma e ditëve

  Kam mësuar që çdokush është përgjegjës për dhimbjen e vet.Vitet që...

  1,000 L
 • Ajo e errëta
  Ajo e errëta

  Çdo vend ka (të paktën) një shtëpi të braktisur dhe çdo shtëpi e...

  700 L
 • Zogu ogurzi
  Zogu ogurzi

  Fjelbaka po lë pas krahëve një tjetër dimër të heshtur. Në këtë qytezë...

  1,200 L
 • TRI BIJAT E EVËS
  TRI BIJAT E EVËS

  I vendosur mes Stambollit dhe Oksfordit, nga vitet 1980 deri në ditët e...

  1,200 L

Me oferte

Nuk ka libra me oferte ne kete moment
Filozofi

Në këtë kategori, Ju do të gjeni librat filozofik të shkruar nga autorë të huaj dhe shqiptarë.

Filozofi Ka 160 libra.

per faqe
Duke shfaqur 1 - 12 nga 160
Duke shfaqur 1 - 12 nga 160