Antologji e poezise Shihe të zmadhuar
Kanë blerë sëbashku me këtë libër edhe
Libra të ngjashëm
  • Antologji e poezisë Italiane
  • Antologjia e prozës dhe e poezisë
  • Antologji e poezisë në gjuhën angleze, shek XX
  • Antologji e poezisë bashkëkohore sllovene
  • Ata që janë ndryshe dhe që i kemi pranë
  • Shpirti i gruas
  • Legjenda e shqiponjës sqepkthyer
  • Mbi letërsinë dhe artet

ANTOLOGJI E POEZISË

Autori: Pol Verlen

Botuesi: PLEJAD

99927-813-5-1

Faqe: 168

Libri paraqitet si përbledhje e vargjeve më të bukura të shkruara nga një poet, të quajtur në kohën e vet edhe si "Princi i poetëve"?300 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Pjesë nga libri

Komente

Libri paraqitet si përbledhje e vargjeve më tëbukura të shkruara nga një poet, të quajtur në kohën e vet edhe si "Princi i poetëve", që diti të përkthejë në një art magjepsës, dinamizmin, pasionet dhe harbimin rebel të zemrës së vet prej gjeniu, aq shumë të dashuruar e urryer sa askush tjetër.

Titulli:Antologji e poezisë
Autori:Pol Verlen
Botuesi:PLEJAD
PërkthyesiDritan Thomollari
Faqe:168
Botuar me:0
Pesha:0.22 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde