CHARLES TELFORD ERICKSON, JETA DHE VEPRA PËR SHQIPËRINË DHE NË SHQIPËRI, VËLL 1+2+3

Autori: Mal Berisha

Botuesi: EDUALBA

978-9928-12-157-8

Faqe: 1040

Viti i botimit: 2012

Në prag të 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, Mal Berisha vjen para lexuesit shqiptar me një vepër të re mjaft interesante rreth jetës dhe veprës së amerikanit Charles Telford Erickson. Pas botimit të dy veprave pararendëse me subjekte të përafërta: "Shqiptarët, lisa mbi truallin ilir" dhe "Shqiptarët, europianët më të lashtë e më të rinj",2 000 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Në prag të 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, Mal Berisha vjen para lexuesit shqiptar me një vepër të re mjaft interesante rreth jetës dhe veprës së amerikanit Charles Telford Erickson. Pas botimit të dy veprave pararendëse me subjekte të përafërta: "Shqiptarët, lisa mbi truallin ilir" dhe "Shqiptarët, europianët më të lashtë e më të rinj",
ky libër duket se plotëson tanimë një seri e cila fillon me fjalën "Shqiptarët..." për të shprehur me fjalë njerëzish të mëdhenj, jo shqiptarë, vlerësimin për kombin tonë. Këto vlerësime mund të thuhet lirisht se kulmojnë me këtë vepër.
Ky vëllim përfshin veprën me dy vëllime "Shqiptarët, enigma e Ballkanit" të Charles Telford Erickson dhe "Jeta e jashtëzakonshme e amerikanit Charles Telford Erickson kushtuar Shqipërisë" të Mal Berishës.
Titulli:Charles Telford Erickson, Jeta dhe vepra për Shqipërinë dhe në Shqipëri, Vëll 1+2+3
Autori:Mal Berisha
Botuesi:EDUALBA
Faqe:1040
Botuar me:2012
Pesha:2.3 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde