Zbritje! Ekstra Virgjëria - Bota Madhështore dhe Skandaloze e Vajit të Ullirit Shiko nga afer

Ekstra Virgjëria - Bota Madhështore dhe Skandaloze e Vajit të Ullirit

Tom Mueller

BOTA SHQIPTARE

535 kg

328

2015

BESTSELLER i New York Times! 
"Ekonomikisht, mashtrimi gjen gjithnjë rrugë. Shto 2 ose 3 përqind vaj vegjetal tek vaji i ullirit ekstra të virgjër, i cili shitet dy ose tre herë më shumë, dhe bëni para me thasë." Ajo tregon historinë moderne të mashtrimit me vajin me përmendjen e emrave, datave dhe vendeve... - Fragment i marrë nga New York Times bestseller i autorit Tom Mueller

Me shume detaje

0 L

Pershkrimi

BESTSELLER i New York Times! 
"Ekonomikisht, mashtrimi gjen gjithnjë rrugë. Shto 2 ose 3 përqind vaj vegjetal tek vaji i ullirit ekstra të virgjër, i cili shitet dy ose tre herë më shumë, dhe bëni para me thasë." Ajo tregon historinë moderne të mashtrimit me vajin me përmendjen e emrave, datave dhe vendeve... - Fragment i marrë nga New York Times bestseller i autorit Tom Mueller: "Ekstra Virgjëria - Bota Madhështore dhe Skandaloze e Vajit të Ullirit."

Vleresime

Shkruaj nje koment

Ekstra Virgjëria - Bota Madhështore dhe Skandaloze e Vajit të Ullirit

Ekstra Virgjëria - Bota Madhështore dhe Skandaloze e Vajit të Ullirit

BESTSELLER i New York Times! 
"Ekonomikisht, mashtrimi gjen gjithnjë rrugë. Shto 2 ose 3 përqind vaj vegjetal tek vaji i ullirit ekstra të virgjër, i cili shitet dy ose tre herë më shumë, dhe bëni para me thasë." Ajo tregon historinë moderne të mashtrimit me vajin me përmendjen e emrave, datave dhe vendeve... - Fragment i marrë nga New York Times bestseller i autorit Tom Mueller