skip to Main Content

Këta janë kodet e fshehur brenda veprave të Shekspirit

Tit Androniku Historia: Shkruar mes viteve 1588 dhe 1593, Tit Androniku i zhvillon ngjarjet në ditët e fundit të Perandorisë romake. E përgjakshme deri në ekstrem, ajo eksploron jetën e një gjenerali romak të krijuar nga Shekspiri, Titi, i cili kapet në një rreth vicioz hakmarrjeje me mbretëreshën e Gotëve,…