skip to Main Content

Këshilla për të rinjtë nga të mëdhenjtë e letërsisë

Çfarë i bën imponues personazhet e një libri? Si të frymëzohesh nga idhujt pa humbur origjinalitetin? Si të mësosh nga dështimet dhe të kesh kurajën të vazhdosh ëndrrën? Disa shkrimtarë të njohur ndër vite nuk i kanë kursyer këshillat për më të rinjtë. - "Përfundoje ditën para se të nisësh…