skip to Main Content

Nën flamujt e melankolisë. Poezia e mrekullueshme e Migjenit

Në vendin tonë kudo valojnë flamujt e një melankolie të trishtueshme... ...dhe askush s'mund te thotë se këtu rron një popull që ndërton diçka të re. Aty-këtu në hijet e flamujve mund të shifet një mund, një përpjekje e madhe përmbi vdekje për të pjellë diçka të madhe, për të…