skip to Main Content

Pezull

Ka muaj që duart s`më punojnë dhe koka më bën dimër tej e tej; s`e di se nga më vijnë dhe ku shkojnë ca akuj kallur tinëz nëpër dej. Çdo ditë gishtërinjtë i flasin nikotinës ca fjalë uloke…dhe…sot ashtu…si…dje; aq sa je gati me grusht t’i biesh pasqyrës, fytyrën tënde…

Dështo prapë, dështo më mirë!

Dështo prapë, dështo më mirë! Samuel Beket ka një shprehje që shpesh më shërben si moto: "Ke provuar? Ke dështuar? Nuk ka problem! Provo prapë! Dështo prapë! Dështo më mirë!" Refuzimi është shpesh demotivues. Ajo çfarë nuk kuptojmë është se refuzimi apo dështimi, në fakt, nëse jemi këmbëngulës, na bën…

DUA TË SHKOJ ME ATË QË DUA

DUA TË SHKOJ ME ATË QË DUA Dua të shkoj me atë që dua. S’dua ta di sa më kushton. s’dua të pyes bëj a s’bëj mirë. s’dua ta di më do a jo. Dua të shkoj me atë që dua. Bertolt Brecht