skip to Main Content

Poezi

Po edhe sikur ditët të binin në humnerën e netëve, përsëri, prapë ka një pus ku prehet qetësia. Dhe duhet të ulesh buzë errësirës dhe me durim të peshkosh dritën që bie atje. P. Neruda