skip to Main Content

Prometeu i lidhur – Eskili

Prometeu i lidhur i Eskilit është një nga veprat më të njohura në botë. Botimeshqip ju sjell këtë botim të vitit 1950, shqipëruar me mjeshtëri nga greqishtja e vjetër nga S.Pahparisto. BOTIM I VITIT 1950!

Enoch Arden

Enoch Arden është një poemë narrative e shkruar nga Alfred Tennyson në vitin 1864. Botimi që ju mund ta shfletoni online është një përkthim i Skënder Luarasit BOTIM I VITIT 1933! Heroi i poemës, peshkatari që u bë tregtar, Enoch Arden, lë të shoqen dhe tre fëmijët për të shkuar…