skip to Main Content

Çfarë është botimeshqip.com

Botimeshqip.com është portali më i madh për tregtimin e librave në gjuhën shqipe. Tek ne do të gjeni libra nga më të ndryshmit, të autorëve shqiptarë dhe të huaj, libra të rinj dhe të vjetër, si dhe të gjithë librat shkollorë. Falë bashkëpunimit me të gjitha shtëpitë botuese  që  operojnë  në…