I nderuar klient,

 

Pasi të keni gjetur librin që dëshironi të blini, ju duhet të ndiqni disa hapa si më poshtë vijojnë:


1.  Klikoni në butonin "Shto në shportë", libri i përzgjedhur do të kalojë automatikisht në shportën tuaj. 

 

2.  Pasi të keni mbaruar zgjedhjen e librave, klikoni në butonin "Paguaj", i cili ndodhet poshtë shportës tuaj, në tabelën që do t’ju dalë jepet përmbledhja totale e shportës tuaj të blerjes, ku ju rishikoni edhe një herë titujt e zgjedhur, sasitë e tyre. Në rast se ju keni harruar ndonjë titull, mund të ktheheni përsëri me anë të butonit "shtoni një libër tjetër"

 

3.  Për të përfunduar blerjen tuaj, ju kërkohet të regjistroheni si klient i yni, (ky regjistrim ndodh një herë të vetme dhe do ju lehtësojë në të gjitha blerjet e mëtejshme). 

 

4.  Pasi të plotësoni me kujdes të gjitha tabelat e kërkuara dhe të gjitha informacionet personale të klientit mbahen në serverin tonë të sigurisë së lartë.

 

5.  hapi tjetër është lloji ose mënyra e transportit, ju duhet të zgjidhni transportin që dëshëroni.

 

6.  Pasi të keni zgjedhur mënyrën e transportit, ju keni mundësi të zgjidhni mënyrën e pagesës.

 

7.  Mbasi kanë përfunduar të gjitha hapat e mësipërm, ju duhet vetëm të konfirmoni porosinë tuaj.