Rreth nesh

Mirësevini në Botimeshqip.com

Merkatoja më e madhe shqiptare e librave në internet.
Botimeshqip.com ofron gamën më të gjerë të librave në gjuhë shqipe. E krijuar në 2013 nga Instituti i Implementimit të Informacionit, Botimeshqip.com ka ruajtur gjithmonë një lidership ekselent në sektorin e shitjeve të librave shqip në internet. Ajo ofron një shërbim të besueshëm dhe efikas, një reputacion për të cilin jemi krenarë dhe që duam ta ruajmë më tej. Aktualisht janë mbi 30 shtete në botë në të cilat ndodhen klientët tanë, por ne mund ti çojmë porositë në çdo vend të botës.
Qëllimi ynë  është të vemë në dispozicion  të klientëve shërbimin më të mirë të mundshëm dhe një faqe të pasur me informacione.
Nëse është hera e parë që vizitoni këtë faqe, kemi përgatitur përgjigjet për disa nga pyetjet që na bëhen më shpesh.
Urojmë t’ju gjejmë përsëri mes morive të klientëve të zakonshëm që shpesh kthehen dhe na vizitojnë  për tu përditësuar mbi katalogët e mbi të rejat për të blerë libra në gjuhën shqipe për ti lexuar ose për ti dërguar një dhuratë dikujt.
Lundrim të mbarë!

Revista jonë

cms-img

Këndi i krijimeve tuaja

Nëse keni dëshirë ju mund të postoni krijimet tuaja në këndin e krijimeve që është pjesë e revistës. 

Avantazhet

Shërbim i shpejtë.
Pagesa të sigurta.